Очите твои не мога да забравя,
Бързо не мога аз да те оставя,
Изпитвах силни
Чувства,които оставям настрана,
А сърцето ще го залепя,
Мислите ще ги изгоря,
Твоята усмивка действаше ми като
Елексир до момента в който те забравих.
© Еленка Гишина Все права защищены