Това е то.
Дочаках го с годините.
Да чуя тез
вълшебни думи две.
Да чуя твоето „ Обичам те!”
От радост пее
ми сърце.
Дари ме ти с подарък
най-прекрасен,
щастлив сега
съм аз
на таз земя.
Дори сълзата
блеснала в очите
със твоето
„ Обичам те!” изгря.
Настъпва утре.
Само в тишината,
отекват думите
във моето сърце.
Очакваните, нежните
вълшебните,
топящи вечни ледове.
Сега е вечност,
друго няма.
Една Любов
да води ни в света.
Едно „ Обичам те!”
и ние двама
с навеки свързани сърца.
© Христо Костов Все права защищены