9 мая 2006 г., 00:40

Oбичам те 

  Поэзия
1054 0 0

                                                               Oбичам те

Oбичам те, не заради пленителните ти очи,
Oбичам те, не заради сладката ти усмивка,
Oбичам те, не защото всички го казват,
Oбичам те, не защото ме е страх да съм сама,
Oбичам те, защото ти си повече от всеки друг,
Oбичам те такъв, какъвто си - истински и нeповторим,
сега иди при нея, но знай, че аз винаги ще те обичам
и любовта ми няма да умре.

© Анна Великова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??