2 июл. 2013 г., 21:23

Обичам те днес! 

  Поэзия » Любовная
665 0 1

Не храня съмнения и обети,
не душа за твойте сълзи,
ала предлагам ти мимолетна
вечност в две дълготрайни очи!

Въпреки че за мен ти си цвете,
не искам да ти отнемам дъха
и да го пращам по силуети
на любов- нереална, мечта...

Този наш момент съм градил
с вечности в твоя шепот...
и ако трябва, днес си тръгни,
но искам да си сигурна във мене!

© Маломир Стръков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Мимолетна вечност - е, за това не бих се сетил дори да съм вечен!Фантастично!
Предложения
: ??:??