25 июн. 2008 г., 07:09

Обичам те, когато... 

  Поэзия » Любовная
773 0 3
Обичам те, когато те няма,
когато мрак е без твойте очи,
когато въздух в гърдите ми няма,
когато капят от болка сълзи!

Моят стих е за тебе, любими,
моят плач е за тебе в нощта,
радостта ти в живота върни ми,
чуй гласа ми и за теб песента!

Обичам те, когато си тук,
когато със поглед целувам те само,
когато със мисли прегръщам те пак,
когато говоря ти нямо!

Обичам те, когато те няма
и пак, когато си тук.
Обичам те, макар да съм рана,
любовта в мен живее напук!

© Кристина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??