Обичам те такъв – и мълчалив, и кротък,
и като буря само с вятър, и без дъжд,
заливащ ме с милувки и от обич,
целуващ ме, сънлива...Просто мъж !
Обичам те такъв - понякога и по човешки,
сърдит и гръмогласен,навъсен и щастлив,
и в грешките ни, пак се смея без остатък -
ти сладък си ми, даже и горчив.
Обичам те, когато спиш
и трепкат миглите в съня ти,
и щом на гозбите ми ти се насладиш,
завземам и сърцето, и умът ти!
Обичам те такъв...и повече не искам!
© И.К. Все права защищены
Сърцето знае от обич да прелива,
и как тъгата да разбира,
гальовно да трепти, да стене в болката,
и да цени, когато искреност насреща му струи...
Сърце такова всеки ден се заслужава,
и трябва с грижа и човещина да се дарява!