ЛЮБОВ от първа среща -
като огън страст гореща!
Пред теб и Бог се заричам,
докато съм жива на тая земя,
единствено теб, вълшебниче, да ОБИЧАМ -
каквото и да ми струва това!
Посветено на моето приказно вълшебниче V...!:)
04.02.2009 г.
© Любов Все права защищены