Обичам теб и есента
Сърцето ми те търси в есента,
летят красивите листа.
Душата ми е с теб и любовта,
докоснала отлитаща мечта.
Танцува вятърът отвън,
донесъл празничния звън.
Обичам те като насън,
танцува вятърът отвън.
Пленяват багри, цветове,
разкриват есенните светове.
Очите ти и те блестят,
усмивка ще ми подарят.
И есенно цъфтят цветя,
прекрасни в златна красота.
Аз искам теб и любовта!
Обичам те през есента!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Все права защищены
Произведение участвует в конкурсе:
Есента - сезон на равносметка, сезон на мъдрост, сезон на тъжна красота »