Какво ли мога да дам
на скъпия си роден град
и на добрите хора в него?
На тихите води на Тунджа,
небесните звезди над нас,
на живата земя под мене,
която живот ми е дала
и в себе си ще ме приеме.
Освен една любов голяма
и едно сърце на длан.
© Лиляна Стаматова Все права защищены