Когато те боли, спомни си за усмивката,
тя болка с обич сбирана е всичката.
Когато те боли, спомни си за милувката,
когато ражда най-щастливата минута.
Когато те боли, зарей се в мрачината,
когато взреш надежда в тъмнината.
Когато те боли, недей заспива,
тогава стопляш любовта да не изстине.
И спомняш си за дума позабравена,
обичана болка от душата ти изравяна...
© Мариола Томова Все права защищены