Обичаш ли, обичай ме изцяло.
Обичаш ли, недей ме наранява,
обичай ме с цялото си тяло,
с душата си, незнаеща забрава.
Обичаш ли, обичай мен самата
и в хубави, и в лоши времена,
обичай ме със сила непозната,
обичай ме, защото съм жена.
Обичаш ли, недей лъжи изрича,
в сърцето те ще ме ранят,
сълзи в очите ще се стичат,
сълзи от кръв безспирно ще горят,
защото моето сърце и то обича.
И нека в пътя труден бъдем заедно,
и в радостите нека сме едни.
Обичаш ли, обичай ме безкрайно
и аз ще те обичам до последните си дни.
© Албена Стоянова Все права защищены
Чувствен и силен стих!
Поздрави!
Добре дошла при нас! Желая ти удовлетворение!