~~&*~
ОБИЧАШ ЛИ...
~&*~
Обичаш ли...
Със устните ти нежно да играя~*
Със мойте устни
В тях...
Очакващо Желание да вая
И да рисувам
ТЕМЕНУЖЕНА МЕЧТА -
Красив Чист Женски смях...
~&*~
ОБИЧАШ ЛИ...
ЩАСТЛИВО ДА ИЗРИЧАМ~
Слова на Близост с дъх на пачули
И портокалов цвят...
И миглите ми искащи
ДА ВИКАТ~
докосващи лицето твое
ГАЛЬОВНО ТРЕПКАЩИ
В стремежност~
ДИШАМ ЛИ СЕГА
~&*~
или туй...
е ТВОЕТО СЪРЦЕ!!!
Прегърнало разплаканата ми Душа~
Таз малка молеща се Флейта...
Копнежност Ирисова
И на Ален Мак...
~&*~
ОБИЧАШ ЛИ!!!?...
С ръцете си
По Тебе аз да тичам~*
И Твоите ръце
Със жадност да церя...
С БИЖУ-СЪЛЗА~*
Душата си във тях да вплитам...
ГРИВНА НЕЖНА~*
На ръката ти блестя...
ПОДАРЪК ПРАВЯ ТИ!!!
~&*~
Уханен Мой...
И с мляко-тяло~
ГАЛЯ ТЕ...
~&*~
МИРИШЕШ МИ!!!
... На Ден след топъл дъжд
и на дете спокойно спящо
до майчината обичлива гръд~*
ОБИЧАШ ЛИ!!!?...
В ГРЪДТА МИ
Да оставаш ~*
Намерил себе си...
Усмихнат да лежиш
~&*~
... с извивките на тялото ми
да играеш~*
и в дланите ми ти да вплиташ...
НЕ ВИК НА БОЛКА,
А радостен
ВЪЛНУВАЩ СТИХ...
ОБИЧАШ ЛИ!!!?...
~&*~
ПОДАРЪК АЗ ТИ ПРАВЯ
~&*~
ЕДНА СЪЛЗА~БИЖУ
Окичила сега
Ръката ти...
На Бог красив
С УСТА - РИСУВАЩ СТИХ
И тяло-Спомен...
ОТДАВНАШЕН ~*
Но все още ТОПЪЛ...
ЖИВ
~&*~
ОРИСАН СИ!!!
Във мене все да ходиш...
ЗАЩОТО
Вплетох мисълта си
В твоите нозе...
Пристегнах ходилата ти!!!
Верига тежка сложих им~*
ВЕРИГА-ПЛАЧЕЩО БИЖУ...
ОБИЧАШ ЛИ!!!?...
Във мойта мисъл да вървиш...
ВЪВ МОЙТА МИСЪЛ...
ВСЕ ДА ХОДИШ~*
Дишаш ли!?...
Или туй е моето Сърце...
В ГЪРДИТЕ ТИ~*
Днес... 24 октомври 2010 г
~&*~ ОБИЧАШ ЛИ...
попитах ли...
или само с длан изказах
~&*~
Рисунък чист на Ябълков листец
изписан~*
Л~ Е
© Л-Е Все права защищены