Обичам приятели стари -
за нови не си и мечтая.
Обичам, ах, как ги обичам -
понякога необяснимо.
Обичам пресъхнали устни -
да моля с тях неумолимо.
Обичам, ах, как ги обичам,
да пия с тях неутолимо.
Обичам и старата обич -
за нова не бих помечтала.
Обичам, ах, как я обичам -
и с тайната й неразгадана...
© Мариола Томова Все права защищены
ех, ако имаше и старо, гъсто вино....!
поздрави, Мариола!!!