12 нояб. 2009 г., 22:34

Обиците на моята любима 

  Поэзия » Юмористическая
534 0 6

 

 

 

 

 

            Обиците на моята любима
          ключето са за всяка моя рима,
          щом нежно я целуна по ухото,
          след миг се озоваваме в леглото,
          а там, всеки поет това го знае,
          поетичната игра без край е...
          Закачки, усмивки и преструвки.
          С прегръдки се римуват и целувки.
          А където рими се разгорещяват,
          там и дрехите се разхвърчават,
          чорапи, ризи, блузки, камизоли,
          докато останат гърдите голи,
          полата хвръква към вратата,
          в страст преплитат се бедрата
          и стихове се раждат нови
          от Музи, за любов готови...


          2009-03-08

 

 

 

© Аластор Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??