30 авг. 2024 г., 08:08

Обикнах те защото ти си ти 

  Поэзия » Любовная
61 2 0

Обикнах те, защото ти си ти

 

Обикнах те, защото си жена!

Истинска, капризна, откровена!

Знам, че често си била сама!

Отхвърлена, от друга заменена!

 

Обикнах те, че истинска си ти!

Преминала през бури от ненавист!

От злоба, от обиди и лъжи!

От хорска глупост и от женска завист!

 

Обикнах те защото си това

което в другите жени го няма!

Естествена, красива, със душа!

В сърцето имзаше любов за двама!

 

Обикнах те защото си жена!

Истинска, капризна, огкровена!

Обикнах те защото си жена

безкрайна като цялата вселена!

 

29.08.2024 г.

 

 

 

© Георги Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??