Не се натъкнах на любов,
на този свят не слязох с песен,
и виждам няма еднорог,
като във приказките, и съм бесен!
Че трябва да се боря не с ламя,
и не със върколаци, динозаври,
а с прости хора, със света,
и даже няма да получа лаври.
През три гори, знам няма замък,
и вещицата не закусва със деца.
Тя е най-обикновена баба,
която си живее във гора.
А принцесата - опазил Господ!
По-добре да имаше ламя...
И гледайки с почуда всичко земно
чувствам, че поникват ми крила.
© Стела Все права защищены