Посвещавам този стих на приятелите ми в Нета.
И най-вече на тези, с които имам честта да се познавам лично.
Всъщност...За всички!
За всички!
Б.
Минавам покрай теб…
На разстояние.
На птичи поглед,
откъснато
попаднал в небесата…
Един компас…
Един-единствен -
потрошено
изстинал във ръката…
Няма светове…
Желание и Огън.
Неистово да искат
всеки Час!
И да рушат понятия
За Дни и Дати…
Но не за нас…
Да!
Не за нас.
Б.Калинов
06.06. 2011г.
Пловдив
© Борис Калинов Все права защищены
Не само народ, уважаема Нина, от доста различни народи са приятелите ми.Нали на тях е посветен стихът?! А за звученето...Такъв е халът на всички ни.Засега!
И за да не бъда голословен:
http://www.proza.ru/2010/02/13/1466
Б.