Представям ви поредната -12-та рисунка. Тя е на вече познатия ви Андре Коон.
Е, има и нещичко от мен...
Б.
Когато
танцуваш…
Пороят
връхлита,
когато танцуваш,
Мария…
Ти си птица…
Птица в
Простора.
А той…
Той отнася
всичко,
без думи…
Стихия!
А ти флиртуваш…
С музиката.
С него.
А после…
После пак си спомням,
че сме хора…
Б. Калинов
11.07.2011г.
Пловдив
© Борис Калинов Все права защищены
Радвам се, че си тук!
Б.