Поредната "Обикновена рисунка"
Дело е на Хенрик Мозес.
Стихчето е отговор на един въпрос...
Б.
Ако гребеш
пясък
с разтворени
пръсти...
Колко струва
Умореното
Време?
Ако носиш
нещо свое…
И даряваш всеки,
без дори
да помоли…
Би ли ти останало
в повече
от
Всичко?
Б.Калинов
02.09.2011 г.
Пловдив
© Борис Калинов Все права защищены
Правете Добро!
И винаги Добро да ви се връща!
В името на тези, които идват след нас!
Б.