Новата обикновена рисунка е от тази сутрин. Нали знаете как се случва...
Докато чаках с кафето Изгрева!
Мисля си, че може да ви хареса...
Плуват…
Плуват
с Вятъра,
обърнал се
и този ден
на Изток,
облаците
с перести корони…
В алени усмивки
засияват,
защото
Слънцето
ги среща
с поглед
близък.
Точно час…
Точно час
преди да се
вплете
пред балкона…
В брезовите клони.
Б.Калинов
05.07. 2011г
Пловдив
© Борис Калинов Все права защищены
Б.