С полъх ветрен търся корен,
вая форми с нежен поглед,
раждам плод със чувство,
вдъхвам сочен привкус.
Точно с моя огън лумваш,
с живи сили всяко утро,
точно с моя точен тон,
съмваш, звънваш омагьосан
с женската ми същност-
флагман в твоето съзвездие,
път пресечен с тяло и емоция,
звук - на първа капка облачна...
© Мариола Томова Все права защищены
Браво, Мариола!