10 февр. 2007 г., 19:22

Облечи ме във листа 

  Поэзия
1347 0 4

Облечи ме във листа,

когато есента си тръгва.

Запази във тях страстта,

но не чакай да се върна.

 

Клонки падат, в мен дъждът

обрисува мокри устни.

Облечи ме във листа,

да се върна, не, не искай.

© Маргарита Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??