23 февр. 2013 г., 11:18

Обратна емоция 

  Поэзия » Любовная
667 0 11

ОБРАТНА ЕМОЦИЯ

Поканих те, дойде и сви гнездо,
и птичета в гнездото си отгледа  –
рожбите на нашата любов
и песните на светли слънчогледи,

измислена, но гибелна и забранена
и все пак искрена като възторг.
Една любов – неслучила на време,
едва ли ще се подчини на срок?

 

© Ангел Веселинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??