Назад...
Обратно към нищото.
Вървим бавно.
Ръка за ръка.
Търсихме.
Толкова време.
Искахме.
Викахме силно – ЕЛА.
Дойде тя при нас.
Но за малко.
И даде ни щастие.
Или не?
Аз давах за тебе.
Ти даде за мен.
Каквото дадохме – взехме.
И после?...
Отново е ден...
...Обратно към нищото.
Двамата с тебе вървим.
Ровим във пепел от спомени.
Сърцата си бавно горим.
Сами сме отново.
А уж за ръце се държим.
Ти си поредния.
Аз съм поредната.
За сетен път търсим,
каквото не сме.
Искаме, молим се, бързаме...
Обратно.
Обратно на там, където не сме.
© Крис Все права защищены