Пред огледалото,
в тихата вечер,
на мислите свои,
аз съм диспечер.
Кои да пусна?
Кои спирам?
Аз го решавам!
Самичка избирам!
Искам докрай
да отворя вратите
и страхът
до основи да срутя!
Искам отново,
да сбъдвам мечтите си
и в съмнения
да спра да се лутам!
Няма да чакам
образът в огледалото,
уста на разтегли
в щастлива извивка.
Мога и искам,
Любов да съм цялата
и да заразявам света
със усмивки!
© Ирен Все права защищены