22 окт. 2008 г., 21:33

обреченост 

  Поэзия » Философская
929 0 24



в безвремие

стопяват се ъглите

на липсваща

безкръвна

тишина

изгризала

моментите съмнение

от залък

прегоряла

самота

ронливи думи

болни от неверие

търкалят се

по острото на спомена

горчив от празнота

от късен порив

недосънувал

допир стоплен




музиката










© Геновева Христова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??