Там пред залеза на Слънцето,
там под звездното небе
в безоблачна, звездопадна нощ,
кажи ми, че обичаш мен!
И гледай ме със влюбени очи,
и нека любовта ти да идва от душата!
В такава нощ Аз и Ти,
пред Вселената се обричаме навеки,
защото две души сме,
които са се търсили, тъй дълго
в безкрая на време и пространство,
а любовта ни от времето претеглена
е като звезда, която свети ...
© МД Все права защищены