Обяснете ми я, красотата
Но, моля ви, клише не ща.
Комплекс бил - умна и богата,
за всеки мъж - мечта.
Къде живее, как въздиша,
кога излиза тя навън.
Увлекателно умее ли да пише...
(Четем ли нея преди сън?)
Успяла ли е някъде и колко?
Поименно я викат или как?
Понася ли провали, болка?
Съдбата дава ли й знак?
И всички искат я различно.
Жените плачем, мъжката страна
в захлас веднага коленичи...
Обяснете ми я тази красота.
Човешка ли е или ничия...
© Ниела Вон Все права защищены