Когато си помисли,
че съм глупавичка –
ударил си в десятката ми, мили!
Почукай на дърво́
за всеки случай,
дървета има, те не са свърши́ли!
Висях на косъм –
първи, втори, трети…
загубих сто акъла общо взето.
Върви си сам по свирката,
Ромео –
целунал си на жабата дупето!
Да влезеш в друга приказка се случва.
Сега разбрал си!?...
Но́у проблем… Ясно?
След втората ракия даваш клю́ча,
след външната врата си ми отдясно!