Най-после с тебе насаме!
Макар и в ресторант невзрачен,
аз – бльон, ти – пищно топ моме...
Ох, да не хлътна няма начин.
Поръчахме по питие,
безалкохолно и салата,
но взрян във твойто бюстие,
обърках май съвсем нещата...
В безалкохолното – оцет,
салатата пък захаросах,
а питието, вместо лед,
със сол обилно наръсосах.
Непийнал още, но пиян
май вече бях до козирката.
Какво забъркал бих, не знам,
в „менюто“ наше по-нататък...
© Борко Бърборко Все права защищены
Поздрави!