Няма да крещя!
Дори и няма да извикам!
Аз уморих се от крещене!
От викане,... дори и нямо...
Уморих се...
А ти си глух!
И сляп си...
И бездушен...
И жесток...
Такава комбинация е смъртоносна!...
Убива всичко!...
И как да си говорим за любов!?
Каква любов?
Аз уморих се!
Не,... няма да крещя!
И няма даже да извикам,
докато ти си тук...
Ала когато си отидеш...
Когато моят свят напуснеш...
И пътната врата затвориш...
На най-високият до мене връх,
ще се кача...
И ще извикам с гърло цяло...
Та цял свят да ме чуе...
Живот, аз тук съм!
Тук съм!!!
Оцелях!
Valentina N.V. ( Valentina Mitova)
12/12/2020
© Valentina Mitova Все права защищены