Слаб си в лъжите, слаб си!
Дали защото и аз съм лъжкиня,
познавам, щом лъжеш и мамиш!
И зная още колко ще има.
Признавам - лъжеш красиво,
почти изкусно... Но не и за мене!
Дори понякога става ми криво
да виждам част от себе си в тебе.
Продължавай! Вече привикнах
да не помня какво си говорил.
Дори лъжата в тебе обикнах!
Не знам какво си ми сторил...
О... свикнах на толкова болка!
Не ми трябва даже упойка.
Добър си в леглото, любовнико!
А за останалото - пиша ти двойка!