''Очаквай и неОчакваното от мен ''
Както съм с теб добър,
мога и да се променя изведнъж.
Това на теб обаче не ти е от полза,
защото на теб вече ще ти омръзна.
Очаквай винаги това,
което не Очакваш никога.
Не чакай да дойде любовта,
до сърцето да е като някога.
Всеко божи ден,
Очаквай и неОчакваното от мен.
Искаш от добър, да стана зъл.
Аз съм такъв човек
и да се променя ми трябва лек.
Не мога да стана лош,
защото ако го направя,
ще бъда всеки ден и всяка нощ.
© Кою Коев Все права защищены