Очакването лудо се пързаля
по неизживяното Сега.
Прескача мислите
без щеките на разума
и блъска Писаното,
Невъзможното, Страха.
По пистата на утрешните мигове
бабунките заглажда на страстта.
Пада и става
по завоите на римите -
да стигне първо
до Сбъднатостта.
© Веселка Стойнева Все права защищены