Очакване
Пет минути.
Безмълвни погледи.
Страст и целувки
са ни достатъчни.
Сърцата да си спомнят
заедно ритъма,
да забият лудо
и кръвта да кипне.
Да се размие
времето
на дългата раздяла,
да се върне
уханието
и да бъдеш моя цяла!
Дългите месеци
ще ни се сторят секунди.
Думите неизречени
като водопад ще излеем.
Ще премерим после силата
на любовта ни, милата!
На шестата вечер ще зная
ще липсвам ли
от тук до края!
© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Все права защищены
Поздрави!