Здравей, ти най-нежна и красива
звезда, изгряваща в нощта!
Във лунна светлина косите ти преливат...
в една вълшебна светлина!
Очаквам те на пътя сред звездите
и заедно с танцуващия мрак,
ухаеща на пролет и хибискус,
ти идваш като нежна фея пак...
Неземен миг... В очите ти се сливат
вълшебните нюанси на нощта!
В косите ти безброй светулки греят
и срещат се Мига и Вечността!
8 март 2008
© Даниел Цокев Все права защищены
Поздрав от мен