Живот в очакване ми отреди съдбата.
В надежди сладки дните ми текат.
Да бъда вечно влюбен и мечтател.
Да бъда вечно със любов богат.
Покорно страдам в дните на раздяла.
Щастлив блаженствам в срещите си с теб.
За мъките си вчерашни в награда
безмерна обич аз очаквам днес.
Ела при мен, приятелко любима!
Ела и сгрей сърцето ми с любов.
Покой ми дай със обич несравнима.
И в ада с теб да сляза съм готов.
Тръгни към мене, моя нежна радост!
Живот ми дай със свойта светлина.
Изгрей за мен, звездице лъчезарна.
Ний пак ще бъдем влюбени деца.
© Никола Берчев Все права защищены