Безсънни са дългите нощи,
безкраен е скучният ден,
и чакам аз днес както снощи,
аз чакам да дойдеш при мен!
Искам дъха ти да чувствам,
да чувам прекрасния смях,
да усещам аз твоето тяло
и устните ти, впити във мен!
Поредната вечер минава,
минава без теб и без сън,
а поредното утро с надежда се ражда,
че в този ден ще бъдеш при мен!
© Димо Все права защищены