Очакване
аз все се взирам в пелената на студа
(не идва пролетта в изтръпналите клони)
прииждат птиците, строят гнезда
(а дъждовете няма кой да ги прогони)
мирише на очакване дори сънят
(звездите зъзнат в облачните си постели)
по кой ли път ще мине топлият ти свят
(навярно вишните при теб са прецъфтели)
© Лина - Светлана Караколева Все права защищены
Поздрави за поетичното настроение и за тъгата!!!Wali/Виолета Томова/