Очакване
Повя ветрец и болката ми взе,
отнесе я далеч в безкрая.
Дали при тебе тя ще спре,
да ти разкаже как сърцето ми ридае
Прелитат птици на ята
или пък две по две.
Прибират се по своите гнезда,
усетили взаимна топлина.
А аз оставам пак сама
в безмълвна тишина.
Чакам двери да отвориш
и с нежен глас да заговориш.
© Павлина Иванова Все права защищены