В очакването има нежен трепет,
усещане за тиха красота,
надежда, че дълбоко във сърцето
сега се появява доброта.
Очакването ни облича в нещо,
което има много имена,
но никое не е напълно вещо
относно Смисъла му за света...
Очакването дава необятно
емоции за идващите дни.
Очакваме Месията обратно
от нас самите днес да ни спаси!!!
© Руми Бакърджиева Все права защищены