6 апр. 2008 г., 15:16

Очарование... 

  Поэзия
626 0 1
 

В очите ти виждам душата ти.

В очите ти виждам съдбата си.

В очите ти виждам, че има хора,

които говорят и казват,

и думите значат,

закачат,

докосват.

...

В сърцето си усещам трепет,

в душата си усещам шепот -

на живот,

на Любов,

на желание,

обаяние.

...

Очарование...

© Савина Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??