Очарование
Галя те със ухание и поглед... глас и устни
ела вземи ме докосни ме... очите ми танцуват
реверанс направиха ти и цветята... до земята
грях ли е да целунеш... горещо тишината
ако искаш сърцето ти ще чуя... със душата
но моли се... вяра имай във съдбата
ако не подай ми... нежно светлината.
Юлиано
© Юлиано Кръстев Все права защищены