Да потъна в топлото
на очите ти искам.
Да се удавя
в тяхната доброта.
Да изплувам,
от твоята любов спасена!
Та дори и да си останеш
само мечта...
Да потъна в топлото
на очите ти искам!
Моя нежна, далечна мечта,
искам само...
© Линна-Виделина Все права защищены