Очи отварям, път пред себе си не виждам...
Ръце молещи за помощ аз протягам...
Хвърлям на земята болното, ограбено сърце...
Слагам маската-омраза на своето лице...
Как да мразя, щом мъничка надежда за истинска любов в мен гори
?Как да мразя, щом живея със спомени от миналите дни
?....© Усмивка Все права защищены