Очите ти
Очите ти, изпълнени със сълзи, са моята болка и радост.
Очите ти ме карат да се задушавам, когато ми се усмихнат.
Очите ти са усещане за живот.
Очите ти ми показват най-хубавото в теб.
Очите ти са тъгата в сърцето ми.
Очите ти са приказката в съня ми.
Очите ти са същината на изминаващите дни.
Очите ти са подадена ръка, спасяваща ме от страданието.
Очите ти раждат песен в сърцето ми.
Очите ти са спомен и опора в самотните дни.
Очите ти са кръвта, кипяща в сърцето ми.
© Мария Грънчарова Все права защищены