30 окт. 2010 г., 18:09

Очите ти... 

  Поэзия » Любовная
770 0 7

***

Очите ти излъчват доброта,

усмивката ти – слънчева магия,

ръцете ти даряват топлина

и в мен разпалваш огнена стихия.

 

И в ритъма на моето сърце

пулсират стъпки, жестове и думи.

Едно запърхало в гърдите ми крилце

към теб ме носи в пориви безумни.

 

© Христина Радомирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??