10 окт. 2017 г., 20:01

Очите ти – есен 

  Поэзия » Любовная, Пейзажная, Другая
526 0 0

Есента е интересна с всичките и ветрове и багри,

някак си не е студена, когато чашата ми с вино пълниш точно ти и преливаш в опустялата душа нова струйка сутрешна любов.

 

Навън вали, а рамото ти все е топло,

без значение дали ще се намокря,

важно е и шала да ми сложиш ти.

 

Спокойно мога да твърдя, без свян, че някой ще го заболи –

очите ти с цвят на есен носят спомена за най-горещото ми лято.

 

© Илияна Димова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??