Една муха лети и дразни,
а мене страшно ми се спи.
Какво ли и е във главата,
че тъй безгрижно си хвърчи.
Не знае тя, че ми е сънно
и хич не ми е до муха.
Отивам тихо да полегна
в леглото с моята жена.
Легнах... но ето изненада
Мухата кацна между нас.
Поиска тя от мен наслада,
с ръка я плеснах в този час.
Познайте вие що се случи.
Мухата гордо отлетя.
И не наслада, а шамарче
дари ми моята жена.
© Христо Костов Все права защищены