О, така уханна, благодатна,
на скарата се виеш еротично.
Как си мечтая благо да те хапна -
Нали разбираш, няма нищо лично.
Със тебе просто имаме тук среща,
една вечеря двамата ще споделим.
Небцето ми желае те горещо,
а ти се изчервяваш, нямаш грим.
Естествена си, знаеш правилата,
но как привличаш ме със топлата си плът...
Най-вкусна си за мене на земята,
на срещата ни... ето, че дойде часът...
Галантно те полагам във чинията,
легло съм ти подготвил, от салатка.
Любовно сипвам си във чашата от виното,
и те започвам, ммм... така си сладка...
20.11.2020.
Георги Каменов
© Георги Каменов Все права защищены